Takagi kombinira neusporedivu japansku tehniku ​​i najveću svjetsku tehnologiju te stvara oftalmološke instrumente koji pružaju savršeno trajno rješenje.

TAKAGI je opredijeljen za najviši nivo usluge kupcima, pružajući cjelovitu obuku o proizvodima i najopsežniju dostupnu njegu i tehničku podršku. Posvećenošću tim vrijednostima u proizvodima i uslugama, TAKAGI je postao priznati i pouzdani svjetski lider u oftalmologiji.

Biomikroskopi

Od rožnice do retine, TAKAGI ima sustav biomikroskopa koji odgovara svim vašim dijagnostičkim potrebama sa svjetski poznatim optičkim mogućnostima i jedinstvenim stilom.

Operacijski mikroskopi

TAKAGI ima svestrane mikroskopske sustave pogodne za zahvate i na prednjem i na stražnjem očnom segmentu s kristalno čistom apokromatskom optikom.

Sistemi za slikanje i snimanje

TAKAGI ima full HD kamere i medicinske sisteme za snimanje namijenjene korištenju na biomikroskopima i operacijskim mikroskopima, uz softverska rješenja prilagođena vašim zahtjevima i potrebama.

Dijagnostički i specijalistički aparati

Od mjerenja kontrastne osjetljivosti i osjetljivosti na zasljepljenje do uređaja za refrakcijska ispitivanja, TAKAGI pruža preciznost i pouzdanost.