Uncategorized @hr

NOVO U KOPRIVNICI Svečano otvoren Marks – očni i slušni centar

Marks – očni i slušni centar svečano je otvoren u Koprivnici pred više od stotinu uzvanika.

Podršku obitelji Markušić i Mariju, koji će voditi ovaj centar, među ostalim, došli su dati i državni tajnik Ministarstva zdravstva Tomislav Dulibić, predstavnik HZZO-a Tomo Pavić, ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, dogradonačelnica Koprivnice Ksenija Ostriž i dožupan Ratimir Ljubić.

U opuštenoj atmosferi, koju su pjesmom nadopunile Cure iz centra, okupljeni su mogli vidjeti vrhunski opremljene prostorije centra koje se nalaze u Generalićevoj ulici 3 u samom središtu Koprivnice, kao i vrhunsku ponudu koju nude svojim budućim klijentima.

U očnom i slušnom centru Marks tako možete napraviti besplatnu kontrolu vida, sluha i očnog tlaka na najsuvremenijim uređajima. Centar se bavi i izradom i prodajom dioptrijskih naočala, sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina, slušnih aparata i baterija.

U ponudi imaju veliki izbor okvira vodećih svjetskih brandova.

Isto tako, ondje vas očekuje i veliki izbor dječjih dioptrijskih i sunčanih naočala, naočalne leće vodećih svjetskih proizvođača Rodenstock i Essilor. Specijalizirani su za progresivne i uredske naočale, a uz slušni aparat gratis možete dobiti i kompletne dioptrijske naočale. Mali popravci također su besplatni.