corporate-logomark_vertical_Nblue_RGB_K

Od svog osnutka 1971. godine, NIDEK nastoji biti tvrtka koja donosi „nevidljivo u vidljivo“ „vidljivo prepoznavanju“ i izrađuje relevantne instrumente za oči. U tu svrhu, NIDEK je proširio poslovanje u tri osnovna područja: oftalmologija i optometrija, obrada leća i premazivanje. Krećući se od svoje prvobitne svrhe pružanja medicinske opreme za prevenciju i rano otkrivanje bolesti, zajedno s pripadajućom kirurškom opremom i proizvodima koji smanjuju opterećenje i za pacijenta i za liječnika, NIDEK usmjerava naše mogućnosti na regenerativna područja zdravstvene zaštite i tretmane protiv starenja NIDEKu je cilj i dalje biti vodeća tvrtka u očima i zdravstvu i nastojati pružiti kupcima izvrsne resurse za zdrav i ugodan život.

NIDEK nudi širok spektar opreme namjenjene dijagnostici i liječenju bolesti mrežnice, glaukoma i ostalih bolesti koje ometaju vid. Njihov je cilj iskoristiti potencijal proizvoda neusporedive kvalitete, usluge i vrijednosti.

Refrakcija

NIDEK pruža najbolja rješenja za realizaciju visokih standarda kod pregleda očiju, a sve u skladu s raznim potrebama korisnika. NIDEKOVA široka paleta proizvoda učinit će vašu ordinaciju još efikasnijom i još ugodnijom. Vrhunska kvaliteta te jednostavnost korištenja NIDEKOVIH refrakcijskih proizvoda zaslužila je veliko povjerenje njihovih korisnika diljem svijeta tijekom godina.

Dijagnostika

S nedavnim uvođenjem koncepta multimodalnosti, poboljšana je dijagnostika retinalnih patologija i glaukoma te je ona puno preciznija i točnija nego ikada prije. NIDEK pruža liječnicima sveobuhvatna rješenja za njihovu svakodnevnu praksu pružajući široki izbor dijagnostičkih opcija, uključujući “Fundus Kameru”, “OCT”, “Angiografiju” i “Mikroperimetriju”, a kojima se može upravljati pomoću NIDEKOVOG softvera NAVIS-EX.

NIDEK Quality of Vision (kvaliteta vida) dijagnostički sistemi podržavaju liječnike u ostvarivanju vrhunske kvalitete vida njihovih pacijenata. Prednosti za Vašu kliniku, polikliniku ili ordinaciju uključuje ergonomske uređaje koji štede prostor, jednostavni su za korištenje, a sadrže inovativnu tehnologiju te povećavaju kliničku efikasnost.

Kirurgija & IOL

NIDEK nudi razne kirurške uređaje koji udovoljavaju svim kirurškim potrebama. Brojni uređaji za prednji segment i dvostruki kirurški uređaji omogućuju liječenje prednjeg i stražnjeg segmenta oka. Uz to, NIDEK nudi i hidrofobne meke akrilne intraokularne leće koje su ugrađene u preko milijun očiju širom svijeta.

Oftalmološki laseri

NIDEK nudi niz laserskih instrumenata od YAG/SLT lasera do višebojnih laserskih fotokoagulatora, uključujući jednobojne zelene ili žute lasere. Ove opcije omogućavaju izvršavanje bilo koje laserske terapije. Višestruki izbor instalacijskih jedinica omogućava učinkovit i prilagođen redoslijed liječenja.

Strojevi za brušenje naočalne leće i periferna oprema

S naprednim tehnologijama i inovativnim idejama, NIDEK reagira na stalno mijenjanje tržišta naočala i potrebe kupaca. Od stolnih modela do modela industrijske veličine, iz bogatog asortimana proizvoda koji je prikladan za različite zahtjeve i uvjete ugradnje, možete pronaći najbolje strojeve za brušenje i obradu naočalnih leća.